Przesłane przez Ciebie CV nie trafia do publicznej wyszukiwarki
Twój profil pojawia się w publicznej wyszukiwarce tylko wtedy, gdy włączysz widoczność w ustawieniach.

Decyduj, kiedy Twoje CV będzie widoczne
Przesłane przez Ciebie CV nigdy nie jest wyświetlane w publicznej wyszukiwarce.
Włącz widoczność w publicznej wyszukiwarce tylko wtedy, gdy chcesz, żeby inni mogli Cię znaleźć.
W ustawieniach profilu widać, czy widoczność w publicznej wyszukiwarce jest włączona.
Przesłane pliki są prywatne i nie trafiają do wyszukiwarki
Po przesłaniu pliku powstaje prywatny zapis CV, a nie publiczne CV.
- Przesłane CV nigdy nie pojawia się w publicznej wyszukiwarce.
- Gdy coś zmieni się w Twoich poszukiwaniach pracy, wyłącz widoczność z powrotem.

Swoją widoczność możesz łatwo zmienić
W ustawieniach profilu znajdziesz opcję „Pokazuj swój profil w publicznej wyszukiwarce”, więc możesz sprawdzić właśnie ten przełącznik, zanim inni będą mogli Cię znaleźć.
- Prześlij swoje CV – na początku będzie prywatnym zapisem.
- Otwórz ustawienia profilu, gdy chcesz, żeby inni mogli Cię znaleźć.
- Włącz opcję „Pokazuj swój profil w publicznej wyszukiwarce”.
- Wróć do tego samego ustawienia, aby wyłączyć widoczność.

Decyduj, jak od teraz będzie można Cię znaleźć
Gdy sprawdzisz przełącznik widoczności w publicznej wyszukiwarce, wybierz kolejny krok: przeglądaj oferty, zarządzaj swoim profilem albo prowadź swoje poszukiwania pracy.
Szukaj, nie pokazując swojego profilu
Przeglądaj prawdziwe oferty pracy, zanim włączysz widoczność – dzięki temu możesz się rozejrzeć, a inni nie mogą Cię jeszcze znaleźć.
Zarządzaj swoją stroną profilu
Stwórz swój opublikowany profil i zdecyduj, jak będzie wyglądał, gdy postanowisz pojawić się w wyszukiwarce.
Prowadź swoje poszukiwania pracy
Znajdź oferty pracy, sprawdź dopasowanie i trzymaj widoczność wyłączoną, dopóki to, że pracodawcy mogą Cię znaleźć, nie zacznie pomagać Ci w poszukiwaniu pracy.
Odpowiedzi na pytania o widoczność CV
Szukaj ofert pracy, nie pojawiając się w wyszukiwarce.
Przesłane pliki nigdy nie pojawiają się w publicznej wyszukiwarce. Twój profil pojawia się w niej tylko wtedy, gdy zdecydujesz się go udostępnić.